Ratex Palasyötti Hiiribaari, 20g, hiirten torjuntaan sisätiloissa

Käyttövalmis syöttirasia hiirien torjuntaan sisätiloissa. Sisältää 20 g palasyötin.

Käyttövalmis syöttirasia hiirien torjuntaan sisätiloissa. Syötti on uusien riskienhallintamääräysten mukaisesti pakattu valmiiksi syöttirasiaan.
Pakkauksessa yksi valmiiiksipakattua syöttirasiaa hiirien torjuntaan sisätiloissa. Rasia sisältää 20 g maittavaa palasyöttiä. Tehoaine: brodifakumi 0,029/kg, on hyvin tehoava antikoagulanttimyrkky(verenhyytymisenestoaine), jonka vaikutus näkyy 4-10 päivässä. Jo hiirien kertasyönnillä nauttima pieni määrä syöttiä yleensä riittää.

Pakkauskoko

Syöttirasia, jossa 20 g palasyötti

Käyttö

Käyttö

Harkitse muiden kuin kemiallisten torjunta-menetelmien (esimerkiksi loukkujen) käyttöä, ennen kuin käytät jyrsijämyrkkyjä. Poista ravinto, joka on helposti jyrsijöiden saatavilla (esimerkiksi jyvät tai ruoantähteet). Älä siivoa käsiteltävää aluetta ennen torjuntaa, koska se häiritsee jyrsijöitä ja vähentää syöttien syömistä. Syöttilaatikot asetetaan sellaisten paikkojen välittömään läheisyyteen, joissa on havaittu merkkejä jyrsijöistä (esimerkiksi kulkureitit, pesimäpaikat, paikat, joissa jyrsijät ovat syöneet, reiät, kolot jne.). Mikäli mahdollista, syöttilaatikot on kiinnitettävä rakenteisiin. Jos tarvitaan useampi kuin yksi syöttilaatikko, niiden välisen vähimmäisetäisyyden on oltava 1-1,5 m.

Käyttöohjeet

Käyttöturvallisuustiedote

Ohjeet

Säilytys

Säilytys: Säilytä kuivassa, viileässä ja hyvin ilmastoidussa paikassa. Pidä pakkaus suljettuna ja suojattuna suoralta auringonvalolta. Säilytä paikassa, johon lasten, lintujen, lemmikki- ja tuotantoeläinten pääsy on estetty.