Ratak Syötti

Kaurahiutalesyötti hiirien ja rottien torjuntaan rakennusten sisällä.

Syöttiä käytetään sellaisenaan syöttilaatikossa vähintään 10 vrk. Tehoaine difenakumi 0,05 g/kg.

Pakkauskoko

600 g

Käyttö

Käyttö

Ratak-syötti asetetaan syöttilaatikoihin jyrsijöiden olinpaikkoihin. Muiden eläinten pääsy käsiksi syötteihin on estettävä. Syötit on asetettava turvallisesti niin, että lapset tai eläimet eivät pääse käsiksi syötteihin. Jyrsijät kuolevat 4-10 vrk:n kuluttua tappavan annoksen syömisestä, mihin voidaan tarvita kaksi tai useampia syöntikertoja. Syötit on tarkastettava säännöllisesti ja syödyt tai pilaantuneet syötit korvattava. Syötit on asetettava syöttilaatikkoon tai muutoin niin, etteivät muut kuin torjunnan kohteena olevat eläimet pääse syömään niitä. Pidettävä hiirien saatavilla vähintään 35 vrk:n ajan tai kunnes syötin kulutus loppuu. Syöttiä lisätään tarvittaessa viikoittain. Syötit asetetaan alueelle, jolla on runsaasti jyrsijöitä. Muiden kuin kohde-eläinten altistuminen tulee estää mahdollisimman hyvin. Syötit on hyvä kiinnittää syöttiasemaan, jotta jyrsijät eivät pysty viemään ja levittämään syöttiä ympäristöön. Syöttiasemat voidaan kiinnittää maahan tai muuhun alustaan. Hiiret enintään 30g 1-2 metrin välein. Vasta-aine K1-vitamiini.

Noudata huolellisesti pakkauksen käyttöohjeita.

Käyttökohteet

Hiirien ja rottien torjunta rakennusten sisällä.

Käyttöturvallisuustiedote

Ohjeet

Säilytys

Säilytettävä alkuperäispakkauksessa tiukasti suljettuna. Säilytettävä kuivassa, viileässä, hyvin ilmastoidussa paikassa ja loitolla hajullisista tuotteista.

Syötit ovat vaarallista jätettä. Kaikki syötit on poistettava käsittelyn jälkeen ja vietävä vaarallisen jätteen keräyspisteeseen.

Tuoteseloste

Tehoaine difenakumi 0,05 g/kg.